pkmn foorumi

The Walking Dead - Episode 2 saa rohkeimmankin vapisemaan

The Walking Dead Episode 2- Starved for Help on julkaistu pelottelemaan pelaajia. Tämän yli 17-vuotiaille suunnatun pelin ei tarvitse selitellä ikärajoitusta. Vuonna 2004 perustettu Telltale Games –pelintuottaja on julkaissut pelejä kuten Back to the Future, Jurassic Park, Lax & Order sekä Sam & Max, ja on nyt ylpeä esitellessään uusimman kauhupelinsä.

The Walking Dead -pelin karmivat zombit, jotka janoavat vertasi, voivat yllättää jokaisen kulman takaa ja joskus jopa isolla joukolla. Tämän pelin pelaajan tarvitsee pystyä pitämään päänsä kylmänä sillä pelaajan on tehtävä mahdollisimman nopeita, mutta hyvin harkittuja päätöksiä, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja pelissä olevan ryhmän toimintaan. Pelaa Mac tai PC tietokoneellasi, Playstationilla, Xboxilla tai jopa iPadilla ja iPhonella.

Pelaa The Walking Dead –peliä ja tiedät, että jännitystä on luvassa

Jos olet katsonut The Walking Dead –televisiosarjaa, tiedät mistä on kysymys. Sarjassa joukko zombihyökkäyksistä selvinneitä on kerääntynyt yhteen ja etsii turvapaikkaa. Zombeja hyökkää välillä isommallakin joukolla ja pakoon pääsy on vaikeaa. Sarjaan perustuva videopeli ei ole yhtään vähemmän jännittävä. Saattaa olla, että pelaaminen on vielä jännittävämpää sillä nyt sinä olet ohjaimissa ja joudut tekemään päätöksiä selviytyäksesi. Sinun on huolehdittava ryhmästäsi; on löydettävä ruokaa ja suojaa sekä vältettävä tappeluita.

Pelin tarina muuttuu päätöstesi mukaan. Vuoropuhelun lomassa saat valita mitä hahmosi sanoo ja päättä hahmon seuraavan liikkeen, mutta sinun tulee toimia nopeasti, sillä vastausaikaa on rajoitetusti. Jos valintasi seuraus on merkittävä saat siitä tiedon vasempaan ylänurkkaan. Peli ei kuitenkaan ole ainoastaan tarinan kerrontaa; pääset myös ohjaamaan hahmoasi, tutkimaan paikkoja ja ampumaan aseellasi. Pelin grafiikat ovat hyvät ja ohjattavuus helppoa. Voit pelata peliä alusta uudelleen ja uudelleen kokeillen lukemattomia eri ratkaisuja. Näin näet mitä tapahtuisi jos valitsisit eri tavalla.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta