pkmn foorumi

Temple Run - pelistä kehkeytyi nopeasti menestys

Applen applikaatiokaupan auettua vuonna 2008, alkoivat applikaatioita tulvia joka suunnasta. Kaikki, jotka osaavat perusohjelmointia voivat luoda oman applikaation ja monet yrittävätkin kehittää huippumenestyjiä. Temple Run on yksi tällaisista menestystarinoista. Sen kehittänyt aviopari, Keith Shepherd and Natalia Luckyanova, ei osannut kuvitellakaan kuinka suosittu tästä pelistä kehittyisi julkaistuaan sen vuonna 2011 elokuussa. Temple Run on ladattu lähes 40 miljoonaa kertaa Apple Storessa ja on nyt saatavilla myös Android puhelimille! On uskomatonta, että tämä peli tuottaa nyt enemmän voittoa kuin suurien yli 100 henkilöstön yhtiöiden kehittämät pelit.

Temple Run ei ollut pariskunnan ensimmäinen tuotos vaan edellinen menestyjä oli Harbor Master ja ensimmäinen julkaisu Imangi –sanapeli, jonka pariskunta valitsi yhtiönsäkin nimeksi. Pariskunta halusi luoda jotain, mitä pelaajat voivat pelata uudestaan ja uudestaan tavoitellen huippupisteitä. Erilaisten pelijulkaisujen jälkeen pariskunta päätti yhdessä tiimiinsä lisäämän artistin Kiril Tchangovin kanssa käyttää seuraavassa pelissään näytön pyyhkäisyteknologiaa rajoittaen hahmon liikuttamista 90 asteeseen.

Nappaa aarre ja pakene jahtaavia apinoita

Temple Run peli perustuu Maya-temppeliin. Pelin päähenkilö on saanut napattua kultaisen apinapatsaan ja yrittää nyt juosta pakoon perässä juoksevilta apinoilta. Pakenemista ei kuitenkaan ole tehty helpoksi; esteinä on puiden juuria ja runkoja, tulikaaria, rotkoja sekä jyrkkiä mutkia. Pelaajan tulee pyyhkäistä ruutua vasemmalta oikealle tai päinvastoin kääntyäkseen mutkissa välttyen veteen hyppäämisen. Kun näyttöä pyyhkäistään ylhäältä alas, pelihahmo liukuu maata pitkin väistäen tulikaaret ja alhaalta ylöspäin pyyhkäiseminen pistää hahmon hyppäämään.

Reitin varrelle on levitelty kolikkoja, joita pelaajan on kerättävä saadakseen erikoisominaisuuksia käyttöönsä ja edetäkseen pistetasoilla. Kolikot ovat käytävällä kolmessa kohtaa; keskellä, vasemmalla ja oikealla. Pelaajan on kallistettava puhelinta kolikon sijainnin mukaan ollakseen oikealla kohdalla Muista kuitenkin pitää varasi kapeissa kohdissa, sillä saatat tipahtaa käytävältä! Tämä peli testaa taitojasi sillä ohjattavan hahmon vauhti lisääntyy koko ajan ja vain yksi kompastelu puunjuureen antaa karmiville apinoille mahdollisuuden saavuttaa hahmoa. Suorita pelin tavoitteita, kerää kolikoita tuodaksesi reiteille ominaisuuksia kuten kolikkoja keräävän magneetin ja katso kuinka pitkälle pääset!


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta