pkmn foorumi

SSX –lumilautailupeli mahdollistaa lumilautailun kodin lämmöstä

EA Sports –pelien kehittäjän SSX – lumilautailupeli on saanut suosiota ympäri maailmaa. Yhtiö perustettiin 1982 Kaliforniassa, joten sillä on jo vuosien kokemus pelienkehittämisestä. Tällä hetkellä EA eli Electronic Arts työllistää 9 000 työntekijää. EA Sports on yksi maailman johtavista urheiluviihde brändeistä ja se on tunnettu erityisesti NHL ja FIFA –peleistään. Muita tunnettuja pelejä ovat muun muassa Need for Speed, Battlefield, Dead Space ja Medal of Honor. Olemme varmoja, että jos sanomme lumilautailuvideopeli, mieleesi tulee vain yksi nimi - SSX.

Ota vauhtia ja hyppää korkealle tehden uskomattomia temppuja ansaiten pisteitä, jotka antavat vauhtia myös lautailuun. Tee perustrikkejä tehden pienempiä hyppyjä tai jokaisen hahmon omia erikoistemppuja, jotka ällistyvät ja tarvitsevat paljon enemmän tilaa. Nopeusmittarin täyttyessä voit tehdä näitä erikoistrikkejä ansaiten vieläkin lisää pisteitä tai vain käyttää kaiken nopeusmittarin boostin nopeuttaaksesi hahmon vauhtia. Kilpaile tietokonetta vastaan ja asetu mitaleille avaten uusia kenttiä.

Kaikissa kentissä järjestetään niin vauhtikilpailut kuin kilpailut, joissa eniten pisteitä kerännyt voittaa. Peli todella uhmaa painovoimaa. Hyppyrit voivat joskus lennättää hahmosi niin korkealle, että yletyt nappaamaan kiinni jopa kisaa kuvaavasta helikopterista. Tämä talviurheilupeli ei ehkä aina ole kaikkein realistisin, mutta SSX on yliluonnollisen loistava peli, joka viihdyttää varmasti.

Valitse haluamasi trikki ajoissa

Pelaa kavereitasi vastaan tai päihitä pelaajat ympäri maailmaa. Pelin uskomattomat grafiikat ja pelejä varten luodut maisemat ovat häikäisevän kauniit. Valitse lempihahmosi ja kustomoi heidän pukujaan tai vaihda lumilautaa. Vältä lumipesua ja ajoita temppujen teko huolella. Liian pitkän tempun koittaminen tai epäonnistuminen laudan oikaisussa ennen laskeutumista voi johtaa pisteiden menetykseen ja vastustajien ohi pääsemiseen.

Piditpä sitten lumilautailusta tai laskettelusta ylipäätään, viihdyttää peli kaiken ikäisiä. Edetessäsi kilpailuissa maisemat muuttuvat koko ajan kauniimmiksi jos vain mahdollista. Upeat hyppyrit ja loistavat kentät tarjoavat sen kaivatun talvisen pelielämyksen.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta