pkmn foorumi

Sonic on palannut viihdyttämään videopeleissä.

Sega on tämän pelaajia ihastuttaneen videopelihahmon takana. Ensimmäinen Sonic peli julkaistiin vuonna 1991, jolloin se jo saavutti huikean suosion! Samaan aikaan kun Mario toimi Nintendon maskottina, taisteli Sonic Mariota vastaan suosiota. Sonic on yksi tunnetuimmista videopelihahmoista ja on nyt palannut ilahduttamaan vanhoja ja nyt uusiakin faneja.

Muistat varmasti Sonicin tavan pystyä juoksemaan niin kovaa, ettei painovoimakaan pysäytä katossa hetken pyörivää siiliä. Käytä sinisen siilin voimaa tuhotaksesi esteitä, taistellaksesi vihollisia vastaan ja juosten kenttien läpi nopeammin. Sonicin lisäksi Sonic the Hedgedog 4 pelissä esiintyvät Sonicin pikkuveli Miles sekä vastustajat metallinen Sonic sekä Dr. Eggman. Pelissä on kaksi maailmaa; episode 1 ja 2, jotka molemmat sisältävät erilaisia kenttiä.

Nauti pelin nopeasta rytmistä läpijuoksukentissä

Etene kentillä päästen lähemmäs vihollisia, mutta muista varoa esteitä ja vastustajien matkaasi hidastamaan lähettämiä hahmoja. Voit pelata myös tätä Sonic –peliä niin Playstationilla, kuin esimerkiksi Xboxilla, tietokoneella, Applen laitteilla kuten iPhonella ja iPadilla sekä myös Android ja Windows puhelimilla.

Pelaa yksinpeliä tai kaverisi kanssa kaksinpeliä ja nauti. Pelin äänet ovat perinteisen Sonicin mukaiset ja tuovat hyviä muistoja mieleen. Tämä peli todella houkuttelee pistämään pelaajan juoksemaan kentän läpi niin nopeasti kuin mahdollista, ja joskus tämä onkin melkeinpä vaadittavaa sillä veden päällä kulkeminen ei ehkä onnistuisi kävellen. Sonic voi käyttää pikkuveljensä, jota kutsutaan myös Tails:iksi eli hännäksi, kahta häntää lentääkseen kun eteneminen ei onnistu juosten. Pikkuveljen avulla Sonic voi kulkea kätevästi jopa veden alla.

Kerää pisteitä ja päihitä viholliset

Peli tarjoaa vaihtelevuutta upeiden eri tavoitteen omaavien kenttien avulla. Peruspelin lisäksi voit pelata peliä, jossa juokset keskittyen vain renkaiden keräämiseen. Renkaita kerätään myös peruskentissä pisteiden keräämiseksi. Kentät on hienosti suunniteltuja; upean näköiset kentät tuovat peliin mahtavan lisän, joka lisää viihtymistä. Tavoitettuasi vastustajat alkaa jännittävä ja sopivan haastava lopputaistelu.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta