pkmn foorumi

Pelaa hullunhauskoja minipelejä Rabbids Land –pelissä

Ranskalainen Ubisoft on jälleen kehittänyt mahtavan pelin. Vuonna 1986 perustettu Ubisoft on vuosien varrella löytänyt paikkansa pelimarkkinoilla ja on tullut jäädäkseen. Yhtiö tunnetaan parhaiten 1995 julkaistusta Rayman -sarjastaan. Yhtiö jatkoi erilaisten pelien julkaisemista myyden pelejä ympäri maailmaa. Vuonna 2003 Ubisoft oli myynyt yhteensä 100 miljoonaa peliä ja vuonna 2009 julkaistu Just Dance peli muuttaa edelleen pelaajien olohuoneita tanssilattiaksi Vuonna 2011 Ubisoft valittiin pioneeriksi uuden teknologian käyttäjänä myös Wii U –ohjainta käyttävien pelien ansiosta. Wii U tablettikonsoli on käytössä Rabbids Land –pelissä!

Tämä yli 25-vuotias yhtiö on kehittänyt jälleen uuden Rabbids –pelin, jonka alkuperäinen ranskalainen nimi on Lapins Cretins eli typerät jänikset. Jänispelejä on jo useita erilaisia. Niiden minipelit ovat hauskoja ja viihdyttävät kaiken ikäisiä. Pelien säännöt on selitetty selkeästi pelien alussa ja jokaisen minipelin pelaamistavat ja käytettävät näppäimet sekä liikkeet ovat erilaisia. Pelit sopivat hyvin juhlissa pelaamisen sekä perheen kanssa iltaa viettäessä.

Tutustu Wii U –ohjaimella pelaamiseen jänisten kanssa

Rabbids Lands peli on täynnä hauskoja animaatioita, joiden avulla seuraat jänisten äänekästä koheltamista. Wii U –ohjain tarjoaa erilaisen pelielämyksen. Molemmilla pelaajilla on eri missio; toinen esimerkiksi ohjaa vuoristoradan vaunua perusohjaimilla eli kaukosäätimellä sekä nunchuck -ohjaimella ja toinen pelaa Wii U-tabletilla eri kuvakulmasta lähettäen tulipalloja vaunua kohti. Useimmat minipeleistä on suunniteltu tällä tavalla. Wii U –tabletti on suurempi kuin Gameboy. Sen keskellä on hyvälaatuinen näyttö, josta pelaaja pelaa peliä nähden kentän eri kulmasta kuin televisioruudun kautta pelaava, luoden täysin uudenlaisen pelielämyksen. Näytön ympäriltä löytyvät tutut vipu- ja nuolinäppäimet sekä A, B, Y ja X –painikkeet. Ohjaimeen tottuminen voi viedä aikaa, mutta ensimmäisten kokeilujen jälkeen tulet huomaamaan ohjaimen potentiaalin.

Rabbids Land –videopelin minipelit ovat Rabbids –pelisarjasta tuttuun tapaan röyhkeitä, hauskoja ja viihdyttävät sateisina iltoina. Kokeile tätä peliä myös kokeaksesi Wii U –ohjaimen käyttöä siten miten se oli alun perin tarkoitettu.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta