pkmn foorumi

Valitse XBOX, Wii tai PS pelikonsoleista

Pelikonsoleista on paljon iloa ja useimmissa talouksissa ne ovat käytössä joka viikko useita kertoja. Pelaaminen ei ole kuitenkaan aivan epäsosiaalista toimintaa sillä ohjaimia on useampia ja monen pelaajan pelejä on tarjolla valtavasti. Nykyään voit pelata jopa verkossa ja tavoittaa pelaajia ympäri maailmaa kuten tietokonepeleissä.

Suosituimmat ja myös siis tunnetuimmat pelikonsolit ovat XBOX 360S, Nintendo Wii ja PS3. Nintendo Wiin tultua markkinoille tuoden erilaisen tavan pelata, ovat XBOX sekä Playstation joutuneet kiristämään tahtia. Nintendo Wii –konsolilla pelaat langattoman kaukosäätimen avulla ja säätimen asento ja käytettävät näppäimet vaihtelevat pelin mukaan. Tarjolla on paljon pelejä, jotka pistävät pelaajan nousemaan ylös tuoliltaan ja liikkumaan jopa hengästymiseen asti. Nintendo Wii on siis liikkumisen puolesta puhuja ja ehdottaen ajoittain jopa tauon pitämistä.

Liikuntaa edistävät videopelit eivät ole kuitenkaan uusi keksintö sillä Playstationin Eyetoy -kamera pisti pelaajia liikkumaan kameran edessä ja XBOX tarjosi samalla tavalla kameraa lisäosaksi. Nykyään Playstationin Move Motion –ohjain ja Xboxin Kinect –liiketunnistin toimivat samalla periaatteella kuin Wiin kaukosäädin. Wiin tarjotessa ohjaimella pelaamista, muiden pelikonsolien ohjaimiin on lisätty liikkeentunnistimia, joten ohjaimen heilauttaminen on lisätty vaikuttamaan peliin ja ohjattavan hahmon liikuttamiseen uusimmissa peleissä.

Kaikki kolme konsolia tarjoavat huippusuosittua Band Hero -peliä, jossa pelaajat pääsevät soittamaan lisäosa rumpuja ja kitaraa sekä laulamaan. Pelivalikoima on kasvanut erittäin tasavertaiseksi kaikilla näillä konsoleilla, mutta tietenkin uusimman tulokkaan, Nintendo Wii:n, valikoima on hieman suppeampi. Pelien pelaamista on myös monipuolistettu. Kaikki kolme konsolia tarjoavat huikeasti lisäosia kuten ratteja, aseita sekä perinteisen joystick –ohjaimen. Nintendo Wii:n peleihin kuuluu yleensä mukaan vain yksi ohjain, jolloin moninpelejä varten ostettava toinen ohjain sekä Nunchuck-lisäosa.

Valitse näistä kolmesta konsolista ja tilaa ne vaikka Internetistä, jolloin voit kustomoida sen omasi näköiseksi. Voit valita monista värivaihtoehdoista ja jopa tilata nimesi konsolin kylkeen. Näin voit tehdä pelikonsolista jopa ainutlaatuisen lahjan. Muista tehdä tilaa pelatessasi, sillä ilman huitominen moninpeleissä voi aiheuttaa mustelmia.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta