pkmn foorumi

Harbor Master löytyy jo monesta puhelimesta

Harbor Master tarjoaa vaikuttavaa ajanvietettä. Tämä Imangi Studios -yhtiön mobiilipeli onkin yksinkertainen ja se on helppo oppia. Peli tarjoaa viihdettä pitkään. Pelaajan tulee ohjata eri värisiä laivoja oman värisiin satamiin jättämään lastinsa ja ohjata ne sitten pois satamasta. Kuulostaa varmasti yksinkertaiselta, mutta kun laivoja alkaa tulla samaan aikaan useampia, on törmäysten välttäminen vaikeaa. Joskus laivat eivät ole yksivärisiä vaan niiden kantamia laatikoita saattaa joutua viemään useampaan eri satamaan.

Kenttiä on useampia, aluksi pelaat ensimmäisessä kentässä, jossa peli kertoo sinulle miten pelata. Pelaamalla saat avattua lisää kenttiä ja loppujen lopuksi pelata millä tahansa niistä. Saat pisteitä laivojen jättämistä paketeista, joten mitä isompi laiva sen enemmän pisteitä. Isommat laivat liikkuvat hitaammin ja se onkin otettava huomioon laivoille suuntaohjeita antaessa. Peli todella testaa taitojasi hallita satamaa ja joskus kriittisiäkin tilanteita laivojen suunnatessa toisiaan kohti.

Pelin äänet rentouttavat. Kuulet meren äänen ja satamamaisemasta tuttuja ääniä kuten lokin huutoa. Nyt voit yrittää suorittaa kaikki saavutukset, jotka on listattu pelin valikossa. Tämä tuo lisää sisältöä peliin ja haastaa pelaajan testaamaan taitojaan lisää. Näet myös peliä pelaavien pistemääriä ja voit pyrkiä pääsemään TOP-10 –pelaajien joukkoon.

Monet sanovat pelin olevan helppo idealtaan, mutta myös erittäin turhauttava. Pienikin katse muualle kuin puhelimen näytölle voi pysäyttää hyvän pistemäärän kertymisen. Kun pelaat tarpeeksi, saat kuitenkin uuden mahdollisuuden jatkaa siitä mihin jäit. Sinun tulee vain kelata törmäyshetkestä taaksepäin kuin sitä ei olisi tapahtunutkaan. Käytä tätä ominaisuutta harkiten, sillä lisäkelausten ansaitseminen vaatii paljon pisteitä.

Löydät tämänkin mobiilipelin Apple storesta iPhonelle sekä myös eri sivustoilta Android –puhelimille Pidä kaikki langat käsissäsi, varo joihinkin kenttiin asetettuja vaikeutta lisääviä ominaisuuksia kuten rahtia varastavien merirosvojen laivoja tai merihirviötä, ja saavuta huippupisteet! Vilkuile kuitenkin kelloasi, ettet myöhästy tai jää esimerkiksi bussiin istumaan missatessasi pysäkkisi!


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta