pkmn foorumi

Civilization on mahtavan viihdyttävä strategiapeli

Valmistaudu jumittumaan koneellesi pidemmäksi aikaa. Tämä strategiapeli viihdyttää pitkään. Civilization on Sid Meierin ja Bruce Shelleyn kehittämä peli. Ensimmäinen versio pelistä julkaistiin vuonna 1991 ja viides versio julkaistiin vasta hiljattain. Peli on kehittynyt huimasti, mutta toimii aina perusidean mukaan.

Valitse valtakuntasi eri maiden historiallisten hallitsijoiden mukaan ja ryhdy valloittamaan maailmaa. Halusitpa sitten laajentaa valtakuntaasi nopeasti tai keskittyä pienen valtakunnan vahvistamiseen, tarjotaan siihen paljon työkaluja. Luo tai kaappaa kaupunkeja ja rakenna niihin perusrakennuksia kuten kirjastoja, marketteja, kouluja ja hevostalleja, jotka kaikki vaikuttavat kaupungin kehitykseen eri tavalla. Ystävysty kaupunkivaltioiden kanssa ja käy kauppaa muiden valtakuntien kanssa. Neuvonantajiltasi saat apua päätöksentekoon, mutta voit valita seuraavan liikkeesi myös oman mielesi mukaan. Lähetä tutkijat maailmalle löytämään maailman ihmeitä ja tutustumaan muihin valtakuntiin.

Nauti Civilization pelin grafiikoista

Civilization –peliä voit pelata niin tietokonetta vastaan kuin ystäviesi kanssa joko samalla tai eri tietokoneilla. Peli päättyy vasta kun kaikki muut hallitsijat on päihitetty ja valtakunnat tuhottu. Vaihtoehtoisesti lähetettyäsi Apollo –satelliitin taivaisiin on peli voitettu. Tämä vie kuitenkin paljon aikaa ja peli on tallennettava välillä, jotta sitä voitaisiin jatkaa myöhemmin. Varmista, että tietokoneesi on tarpeeksi tehokas sillä suuri kenttä, jota on pelattu pitkälle voi hidastua vanhemmilla tietokoneilla tai kannettavilla tietokoneilla pelattaessa.

Pelin grafiikat ovat viihdyttävät ja peli todella pistää pitämään langat käsissä. Sinun on puolustettava kaupunkejasi myös barbaareja vastaan, jotka varsinkin alussa hidastavat valtakuntasi kehittymistä tuhoamalla peltoja ja rakennelmia sekä nappaamalla työläisiä. Tämä tietokonepeli on ollut erittäin suosittu strategiapeli jo pitkään ja sillä onkin paljon lojaaleja pelaajia. Peliä pelataan hiiren kanssa klikkailemalla sekä oikeaa ja vasenta näppäintä. Kaksinpelissä aika voi käydä toiselle pitkäksi jos toisella pelaajalla on paljon liikuteltavaa ja toinen haluaa vain odottaa teknologian kehittymistä tai rakennusten valmistumista. Pelissä kuitenkin riittää tutkittavaa ja klikkailtavaa, joten aina löytää tekemistä tai neuvoteltavaa muiden valtakuntien kanssa. Älä klikkaa ohi liikuttaessasi joukkojasi, sillä et voi peruttaa siirtoasi. Kehitä armeijaasi, suurenna valtakuntaasi ja kehity oman tahtisi mukaan.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta