pkmn foorumi

Suomalainen Angry Birds valtaa maailmaa

Angry Birds on yksinkertainen peli jossa lähetät lintuja possujen kimppuun tuhoten niiden linnoitusrakennelmia. Se julkaistiin joulukuussa 2009 ja on ostettu Apple Storessa jo yli 12 miljoonaa kertaa. Voit pelata ilmaisdemoversiota, ja jos pidät pelistä, ladata sen kokonaisen version alhaiseen hintaan. Demoversio on erittäin addiktoiva, joten on melko varmaa, että demopelin jälkeen haluat kokeilla taitojasi myös kokonaisessa versiossa. Tämä peli on loistava ajanviete puhelimessasi esimerkiksi odottaessasi myöhässä olevaa kaveriasi tai istuessasi junassa tai bussissa.

Angry Birds on yksinkertainen peli ja sitä on helppo pelata, mutta pelaajalta vaaditaan kuitenkin myös taitoa. Mitä korkeammalle tasolle pääset, sitä vaikeampaa on tuhota kaikki possut ja saada korkeita pistemääriä. Pelaajan tulee ampua lintuja ritsalla päättäen lennon kulman ja yrittäen tuhota linnoitusta mahdollisimman paljon ja tuhota kaikki possut. Pelin alussa näytetään lyhyesti ja ytimekkäästi miten peliä pelataan animaation avulla. Kaikkien pelin kenttien jälkeen näet pistemääräsi ja saat tietää kuinka monta tähteä kolmesta sait. Jos pelaat samaa kenttää uudestaan, saat tietää jos ylitit pistemääräsi.

Pelien kentät vaihtelevat ja vaikeusaste nousee joka kentän jälkeen. Lintuja on erilaisia ja ne tarjoavat eri ominaisuuksia. Yksi Angry Birds –lintu muun muassa lentää ja räjähtää uudelleen ohjatessa ja toinen syöksyy rakennelman läpi tehden lisää tuhoa.

Angry Birds –pelejä on monta eri versiota tarjolla ja pelejä voi pelata niin iPhonella kuin Androidilla, Nokia N900, sekä iPadilläkin. Angry Birds –linnut esiintyvät eri julkaisuissa kuten Angry Birds Seasons, Rio, Space ja Magic. Uusimmassa Angry Birds Space –pelissä sinun on otettava huomioon planeettojen painovoima; saatat kiertää planeettaa useamman kerran ennen planeettaan osumista. Jokaisen pelin kentät ovat innovatiivisen erilaisia. Voit myös nähdä linnut livenä Angry Birds Land –huvipuistossa Särkänniemessä. Angry Birds –linnut esiintyvät myös lastenanimaatioissa esimerkiksi Nickelodeon kanavalla ja pelin markkinointi onkin ollut mahtavaa; varmasti kaikki tietävät Angry Birds –pelit! Tämä brändi on erityisen suosittu Aasiassa. Löydät lähes joka maassa myös Angry Birds –pehmoleluja tai muita oheistuotteita.


©  www.magicfrank.com
Kaikki oikeudet pidätetään
| Selaa Sivukartta